Psychologenpraktijk Bredero

Willeke Joosten

Willeke Joosten

Willeke Joosten is GZ-psycholoog (BIG-geregistreerd) en psycholoog NIP. Zij heeft zowel bij de GGZ (voormalig Riagg)  en in verschillende verpleeghuizen gewerkt met geriatrische problematiek, waaronder diagnostiek en het begeleiden van teams.  Daarnaast werkte zij in revalidatietrajecten voor mensen met chronische pijnklachten. Sinds 2000 specialiseerde zij zich binnen de eerstelijnspsychologie. Aanvankelijk in loondienst en sinds 2005 als vrijgevestigde gz-psycholoog. 

 

Zij werkt vanuit de Cognitieve Gedragstherapie met verschillende methodieken, met name Acceptatie en Commitment Therapie, Schematherapie, EMDR en Mindfulness Based Cognitieve Therapie. Daarnaast werkt zij met Oplossingsgerichte Gesprekstherapie en laat zij zich inspireren door technieken vanuit de Zen-meditatie.

 

Per 1 januari 2017 is iedere praktijk in het kader van de zorgverzekeringswet verplicht een kwaliteitsstatuut aan te bieden. Dit kwaliteitsstatuut is een waarborg dat er gewerkt wordt volgens de wettelijke regels en volgens ggz-richtlijnen. 

Kwaliteitsstatuut Willeke Joosten
Privacyverklaring

Terug naar overzicht